Om oss

Om Flyginkasso.se
Varför Flyginkasso.se?
Vad kostar det?
FAQ

Om Flyginkasso.se

Drömmer du också om sol och värme, god mat, bra shopping eller att få uppleva en ny miljö? Med flyg kommer du snabbt till dina drömmars mål. Tänk, paradiset så nära i tid! Barcelona 3,5 timmes flygresa bort, till Nice bara 3 timmars resa. En resa med flyg gör det mesta möjligt!

Ibland är oturen framme, något händer som gör att din resa blir försenad, eller i värsta fall, att flyget blir inställt och att du får stanna hemma. Oavsett vad, så anser vi att flygbolagen ska hålla sitt ord i de fall de kan påverka situationen. Deras ursäkter har allt som oftast endast ekonomiska motiv. Det är också därför vi har lagen på vår sida, en lag som ger dig som passagerare ett långtgående skydd gentemot flygbolaget. Och det är där vi hjälper dig, med bästa tänkbara resultat!

Som inkassojurister är vi specialister på att bemöta dåliga ursäkter från flygbolagen. Vi är starka och osentimentala när vi kräver din rätt till ersättning. Och vi lyckas med det! Som inkassobyrå kan vi vår sak, vi lyckas nå bättre resultat än våra konkurrenter, just av den anledningen.

Mattias, vår chefsjurist, är jurist sedan mer än 20 år tillbaka. Han drillar handfast våra inkassojurister i konsten att så snabbt som möjligt få flygbolagen att göra rätt för sig. För det är det som det handlar om. Flygbolagen ska följa lagen och kompensera dig om din resa avvek från den ursprungliga resplanen.

Vi tror att det är bra att vara lokalt baserad. Till skillnad från många av våra konkurrenter är vi därför baserade i Sverige, närmare bestämt i Stockholm.

Vi ordnar din kompensation!

Mattias med personal

Postadress

Mailbox 593
114 11 Stockholm

Besöksadress

Strandvägen 7 A
Stockholm

© Copyright 2019 Flyginkasso.se

Postadress

Mailbox 593
114 11 Stockholm

Besöksadress

Strandvägen 7 A
Stockholm

© Copyright 2019 Flyginkasso.se

Anmälan Tjänster Om oss Kontakt Mina sidor

Vi använder cookies på Flyginkasso.se.
Läs mer om cookies.